ProductsMy OrdersAbout Us

Your browser is not supported.

You are currently using Internet Explorer.
This browser is not supported by this Website.

We suggest that you use one of these
following browsers:

Personvern

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Westcon Løfteteknikk behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.  

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:
Navn og e-postadresse via kontaktskjema og bestilling.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker. Nettsiden analyserer hva brukeren klikker på for å gi tilpasset markedsføring og avdekke hvilke funksjoner som er mest brukte.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det, benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.  

Innhenting av personvernopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler/cookies er en liten datafil som legges i din nettleser for å ha oversikt og gjenkjenne datamaskinen din på nettstedet. Cookies er helt trygt og kan ikke inneholde virus.

Westcon Løfteteknikk bruker følgene cookies

Google Analytics

Westcon Løfteteknikk AS bruker analyseverktøyet Google Analytics til å analysere brukere på nettsiden for å optimalisere opplevelsen og innholdet på siden. Data som samles inn lagres i Google sine servere og slettes etter 24 måneder.

Les mer om hvordan Google samler inn data her.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  

Sletting av personvernopplysninger

Opplysninger vi, etter bokføringsloven, er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksomt på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Karl Johan Jentoft

E-postadresse: wcl@westcon.no

Adresse: Grannesgata 25,
5523 Haugesund